Cerita datin gairah malaysia

posted by | Leave a comment

Lelah aku mengikut rentak permainannya,sampai berpeluh-peluh walau keadaan dalam dewan masa tu agak dingin.

Agak lama kami berdua main hingga mengambil masa lebih kurang 45 minit untuk sampai ke kemuncaknya.

Melihat makcik hajjah yang malam tu cantik memakai track suit dan t-shirt dengan tudung yang tak berapa labuh,hanya duduk menunggu suaminya,jadi daripada aku sendiri-sendiri,aku cuba ler ajak makcik hajjah tu main ngan aku. Mula-mula makcik hajjah tu menolak,katanya dia tak berapa pandai. Sementara makcik hajjah masih menunggu suaminya yang masih lagi bermain di round ke 3(set penentuan) dengan partnernya.

Bila aku kata aku pun bukan pandai sangat,tak sangka pulak dia setuju. Walaupun makcik hajjah ni sudah berusia tapi yang membuat aku terkejut giler bila dia menunjukkan aksi yang benar-benar hebat.

Malam tu sebenarnya wifeku tak ada jadi terpaksalah aku bersendiri. Dengan nafas yang masih sedikit termengah-mengah,kami berbual dan bercerita.

Nak dijadikan cerita,malam tu juga makcik hajjah tu pun tak berpartner sebab suaminya dah berpartner ngan orang lain. Selepas seketika berbual-bual dan peluh di tubuhku dah agak kering,aku pun meminta diri untuk pulang dulu.

Hasil perkongsian hidup dengan Dato Mahfuz, mereka dikurniakan dua orang anak perempuan, Emelia dan Emelda.

Cerita aku dan makcik hajjah ni main berlaku kat sebuah dewan yang tak jauh dari tempat tinggal kami. Bila selesai main,makcik hajjah dah puas menelan air dan aku pun lega meneguk air,dalam keadaan tubuh yang masih lenjun oleh peluh,kami duduk melepaskan penat lelah.

Main Dengan Makcik Hajjah|Ini sebenarnya adalah kisah nyata yang terjadi dalam hidupku malam tadi.

Aku memang tak menyangka sama sekali dapat main dengan seorang makcik bergelar hajjah.

EMELIA dan EMELDA adalah hasil perkongsian hidupnya selama hamper 20 tahun bersama Dato Mahfuz.

Walaupun hidup dalam serba kemewahan, meraka berdua amat lemah dalam pelajarannya terutamanya mata pelajaran matematik,ini membuatkan Datin Ghairieyah mengarahkan setiausaha kerjanya MELISSA mencari seorang guru yang boleh mengajar mata pelajaran matematik melalui internet dan iklan dalam akbar tempatan.

Leave a Reply

  1. account dating merchant online 16-Sep-2017 00:05

    » EXCLUSIVE: Reginae Carter’s Response To Her Beef With Khia Actually Shocked Us » EXCLUSIVE: Ryan Destiny Would Never Do A Fake PR Relationship, So Her Coupledom With Keith Powers Is REAL!

  2. Srilanka girls latest skype id for sex 04-Jul-2017 04:20

    In talking to them, I learned that a majority of the guys using the sites are in their late 30s, have a few kids, and are looking for a wife to settle down with.

  3. Sexchatlines numbers 05-Oct-2017 21:34

    His focus is very much on winning the Wimbledon this week, but on Monday tennis star Novak Djokovic took time out to celebrate his third wedding anniversary with his wife Jelena.

  4. dating a married men 09-Jul-2017 17:09

    Here we go, we list the leading platforms to find a hot cam models to have sex with, so dig deeper through our top picks of sites and find your babe for mutual orgasms on live camera.

validating application design against specifications